تاثیر هنر مدرن بر جامعه چیست؟
به عنوان یک هنرمند یا علاقمند، ممکن است این فکر را در ذهن خود داشته باشید که هنر چگونه بر جامعه امروزی تأثیر می گذارد و آیا هنر می تواند به مردم اطراف ما را با تمام فناوری های موجود چیزی بیاموزد؟
هنر به دلیل ویژگی شگفت انگیزش در آموزش مردم و ایجاد محیطی دلپذیر در دنیای جدید به عنوان یک دیدگاه کاملاً جدید شناخته شده است. روشی جدیدی برای ترجمه افکار، احساسات و عواطف بر اساس تجربیات با کمک پروژکتورها، صفحه نمایش و یا ویدئوها.
از جمله اولین اشکال بازنمایی هنری، نقاشیهای غار هستند که ثابت میکنند انسانها قادر به انتزاع و بازتولید هنری بوده و همچنین میتوانند از طریق این زبان با دیگران ارتباط برقرار کنند، اما اکنون هنر هیچ مرزی ندارد.
تأثیر هنر بر جامعه
هنر یک چیز یا موقعیت نیست، بلکه راهی است که در آن مردم از اقصی نقاط جهان می توانند به طور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق محصولات و کنش های هنری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. مطمئنا مجسمه هایی را دیدید که دارای دو منظر هستند، نورهایی که هر شکلی به خود می گیرند یا آبی که هنری مدرن را خلق می کند. خیلی جالبه، درسته؟
با گذشت زمان، جامعه درعرصه های مختلفی از جمله تکامل هنری مانند نقاشی، گرافیک، مجسمه سازی، معماری، تئاتر، رقص، سینما، موسیقی، ادبیات برخوردار بوده است، اما با پیشرفت تکنولوژی، ارائه و نحوه نمایش این عناصر نیز تغییر کرده اند . همزمان با آغاز مدرنیسم، انواع دیگری از هنر ظاهر شد: عکاسی، ویدئو آرت، هنر رسانه ای و مانند آن. بنابراین، کار به جایی رسیده است که هنر زیبایی را در همه اشکال آن عرضه می کند و انسان، طبیعت و روابط انسانی یا روابط انسان با طبیعت به عنوان ستون های معرفت و الهام خورد را مطرح کرده است. بیایید نگاهی به رشد پینترست / یوتیوب / اینستاگرام بیندازیم که در آن این پلتفرمها یا سایر پلتفرمها شروع به ترویج هنر آنلاین کردند و مردم شروع به تعامل روزانه با این حوزه کردند.
بدون خود و استفاده از فناوری شما فقط هنرمند دیگری خواهید بود که تلاش می کند به سختی کار خود را به جهان نشان دهد. علاوه بر این، شما باید تاثیر واقعی نقش رسانه های اجتماعی را در آموزش، ترویج و فروش هنر مدرن ببینید.
هنر امروز
در جامعه مدرن، این حوزه با تکنولوژی ادغام می شود و شاهکارهایی را خلق می کند که بدون داشتن گذشته ای طولانی، از محدودیت های تفکر بشری فراتر رفته است. فیلمهای هنری و هنر دیجیتال به بهترین وجه این موضوع را از طریق جلوههای ویژه نشان میدهند درحالی که قبلاً واقعیت را به خوبی امروزنمیتوانستند منتقل کنند. علاوه بر این، میتوانیم ببینیم که چگونه به لطف دسترسی به اینترنت، میتوانیم زیبایی خلقت را تجسم کنیم، قدر بدانیم و با دیگران به اشتراک بگذاریم.
علاوه بر این، هنرمندان می توانند شهرتی برای خود ایجاد کنند و دستمزد خود را از طریق ابزارهای فناوری دریافت کنند. بسیاری از افراد خلاق و با استعداد در محیط آنلاین کشف شده اند و بسیاری از آنها به سابقه خود از طریق مستندات که به سرعت در دسترس دیگران قرار می دهند بطور موثری، بهبود بخشیده اند. میتوان به خوانندگانی(جاستین بیبر) اشاره کرد که از طریق سایت یوتیوب و یا بازیگران کمدی استندآپ (به جف دانهام)، گرافیست هایی که این فرصت را دارند که آثار خود را در پلتفرمهای آنلاین به نمایش بگذارند، و همچنین، آخرین اما نه کماهمیتریرن آن، عکاسانی که به دلیل دسترسی سریع عموم مردم به آثار هنریشان از شهرت برخوردار شده اند.
فرمهای قدیمی - ارتقای مدرن
بر اساس برخی ادعاها، فناوری دلیل عدم علاقه مردم به برخی از اشکال هنری است و بسیاری خواهند گفت که تئاتر از این مقوله است. با این حال، از سوی دیگر، برخی معتقدند هنر واقعی در جامعه هنوز دارای جایگاه ویژه ای است و مورد قدردانی قرار می گیرد و وقتی احساسات، ایده ها و کار به یک نمایش تبدیل و محدود می شود، مخاطبها درک میکنند. به عنوان یک مدرک، حتی امروز، تئاترها هنوز یک علاقه بزرگ هستند و این فعالیت همیشه توسط افراد در هر سنی در یک سالن گرد هم می آورد - بیایید سیر تکامل اپرای متروپولیتن در بریتانیا را ببینیم که دروازه های خود را به روی ابزارهای آنلاین باز کرد. - پخش زنده برای برخی نمایشنامه ها. حتی اگر شکل عمل ارائه یک هنر را ارتقا دهیم، جوهره همچنان همان است - هنر ناب همیشه خواهد بود.
هنر بحثبرانگیز، واقعی، مجازی، پویا یا ایستا، همیشه قطعهای در یک پازل بزرگتر در زندگی هر انسانی خواهد بود، فارغ از اینکه چه شکلی به خود میگیرد، بنابراین راهی برای دانش را فراهم میکند
Powered by Froala Editor